welcom

aaa

welcom

aaa

اشپزی

کیک هل پرتقالی


مواد لازم:
آرد کیک الک شده= 2.5 پیمانه
بیکینگ پودرالک شده باآرد= 2قاشق مرباخوری سرصاف
شکر= 1.5 پیمانه
شیر= 1 پیمانه
روغن مایع= 1 پیمانه
تخم مرغ= 3 عدد
دانه هل سبز(پودرشده)= 4 عدد
پودر وانیل= 1 قاشق چایخوری
رنده پوست 1 عدد پرتقال ( رنده ریز)
برای تزیین کیک : در صورت تمایل مقداری عسل و گردوی خرد شده


طرز تهیه



در ظرف گودی تخم مرغها(زرده و سفیده باهم) و شکر را با همزن برقی بمدت 5 دقیقه با سرعت زیاد هم میزنیم تا مواد بصورت کرم در آید . در حین مخلوط کردن در دقیقه های آخر پودر هل و رنده پوست پرتقال و وانیل را نیز اضافه نمایید تا با تخم مرغ و شکر مخلوط گردد سپس 1 لیوان روغن مایع را اضافه کرده و با همزن بمدت 1 دقیقه مواد را خوب مخلوط نمایید پس از آن سرعت همزن را کمتر کرده و 1 لیوان شیر را اضافه نموده و بمدت 1 دقیقه دیگر بهم زدن ادامه دهید.
سپس همزن را خاموش کرده و مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه و با همزن خاموش مواد راکمی مخلوط کرده و سپس همزن را روشن کرده و برای چند لحظه آنرا با همزن مخلوط مینماییم.(تا پف کیک از بین نرود)
سپس مواد را درون قالبی که از قبل آن را کاملا چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در داخل فر که از قبل بمدت 10 دقیقه با درجه حرات 180 درجه سانتیگراد گرم شده در پنجره وسط گذاشته و بمدت 1 ساعت بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده وکنار میگذاریم تا کمی سرد شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و در صورت تمایل برای تزیین آن مقداری عسل روی کیک مالیده و با گردوی خرد شده روی آنرا می پوشانیم.



کباب ترکی خانگی


مواد لازم:



گوشت چرخ کرده 250 گرم

فیله مرغ 250 گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه ای یک عدد

قارچ 150 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

جعفری و گوجه فرنگی برای تزئین




فیله مرغ را به صورت انگشتی خرد کرده ایم.

پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را روی حرارت و داخل روغن با هم تفت میدهیم تا نرم شود.

استفاده از پنیر پیتزا دلخواه است و برای لذیذ شدن کباب است.

قارچ را در انتهای کار اضافه میکنیم چون اگر الان اضافه کنیم آب می اندازیم و گوشت نمیپزد.

گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب گوشت کمی کشیده شد مرغ و فلفل را اضافه میکنیم.

ادویه این ساندویج فقط فلفل سیاه است.

مواد را با هم تفت میدهیم.

وقتی آب مواد کشیده شد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب قارچ کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.

چون مواد هنوز داغ است باعث میشود پنیر راحت آب شود.

این غذا را به عنوان ساندویج میتوان استفاده کرد و با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور و پیاز هم میتوانیم تزئین کنیم





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد